Återkommande

 

Inställd skridskoåkning den 21 januari!
Vädrets makter är inte med oss, iallafall inte om man är arrangör av en familjesöndag med skridskoåkning i Domsten. Även i år måste tyvärr DIKs arrangemang på åkerdammen nu på söndag den 21 januari ställas in. DIK beklagar detta och hoppas alla ändå får en härlig helg i det mer vårlika vädret.

 

 

Onsdagen 31 Januari kl 19.00 Domstens Byförenings årsmöte i Havsbris.

 

 

Strandstädning
Helsingborgs stad tar årligen hjälp av idrottsföreningar för att städa stränderna inför badsäsongen. Domstens Idrottsförening ansvarar för Domsten och Gråläge.

 

 

Valborgsmässoafton
Som traditionen bjuder hålls Valborgsfirande med brasa, tal till våren och skönsång på stranden i Domsten. Bålet tänds kl 20.00. Därefter är det pubkväll i Havsbris.

 

 

6 juni Nationaldagsfirande med picknick och diverse aktiviteter för barn och vuxna. Från kl 11.00 på fotbollsplanen. Ingen anmälan.

 

After-work
Avsluta veckan i Havsbris med något gott att dricka och lite tilltugg (se extra annons i Kalendern)
Drop-in, drop-out med dryck och tilltugg till självkostnad. Ingen anmälan!

 

Cykelfest i maj
Trampa dig runt i byn, ta chansen att umgås med nya och gamla bekantskaper! Det är INGEN matlagningstävling, utan enbart en chans till en rolig och annorlunda kväll under enkla former. Start och slut sker på Havsbris.
Kostnad: Det du bjuder på (mat & dryck) och egen partydricka till puben efteråt. (Alla kan lämna valfritt bidrag till en öppen bar, eller enbart förse sig själv med önskad dricka.)

 

 

Ladies Night arrangeras en gång om året i Havsbris. Antingen i juni eller framåt hösten. Vi får se vad årets arrangörer väljer denna gång.

 

 

 

 

Midsommarafton kl 15.00 dans kring midsommarstången på fotbollsplanen!
Klockan 08.00 samling vid Kulla Gunnarstorp (ca 200 meter öster om gårdsbutiken vid stora stenen) för att hämta björke i skogen. Stången kläs kl 10.00 och kl 15.00 reser vi den. Sedan blir det musik, dans och lekar för både stora och små.

 

Grillafton i Havsbris i augusti
DIK inbjuder till den traditionella gourmetfesten.

 

 


DIKs årsmöte i augusti i Havsbris.

 

 

 

Halloween och After Work under oktober i DIKs regi. 

 

 

 

Onsdag 13 december traditionellt Luciafirande i Havsbris klockan 18.00. DIK inbjuder till det årliga Luciatåget. Kom i julstämning och njut av byabarnens sångarglädje.
Alla barn som är sugna på att vara med är hjärtligt välkomna! Havsbris är bokat följande dagar för övning och framförande: